VT Wonen Design Beurs

Van 4 t/m 9 oktober 2022 hingen mijn werken in het Inspiratiehuis Wonen Landelijk Stijl op de VT Wonen Design Beurs in Vijfhuizen. Het was een eer om mijn werken terug te zien in dit mooie interieur!

Welkom op mijn website!

Op deze website ziet u vooral mijn nieuwe schilderijen en beelden. Regelmatig worden er nieuwe werken geplaatst. 
In het begin van mijn carrière als kunstenares hield ik me vooral bezig met schilderen, maar de laatste jaren ben ik me ook gaan toeleggen op het maken van bronzen beelden. Dit alles doe ik als autodidact. Als jong meisje was ik al beeldend bezig, zowel met tekenen als boetseren. Het is nu mijn professie geworden. Het beeldend vermogen zit in mijn vingers en zintuigen, wat zijn uitweg vindt in mijn werken.

Veel van de mensen die mijn werk kennen, kenmerken dit als ‘veelzijdig en veelkleurig’. Ik kan inderdaad beamen dat ik het werken met en het mengen van kleuren heel leuk vind. De uiteenlopende thema’s die ik schilder hebben mijn interesse. De stijlen die ik toepas sluiten gevoelsmatig aan bij het thema. U kunt dit zien in de vele abstracte werken die ik de laatste jaren gemaakt heb, maar ook in de bloemen en mijn overige schilderijen. Zo ziet u een bloeiende forsythia naast een barende vrouw.

De zoektocht naar de essentie van het zijn, het wezen, blijft mij fascineren en is de bron waaruit ik alles benader en beschouw. In mijn beleving is een mens een minuscuul klein onderdeel binnen het universum en siert hoogmoed niet.

Naast het werk dat u op de website en in de galerie ziet, kunt u ook voor een opdracht bij mij terecht. Neem hiervoor gerust contact met mij op of maak een afspraak om een keer langs te komen. Ik hoop dat mijn werken op de website u voldoende inspireren om een bezoek te brengen aan mijn atelier en galerie in Lunteren. Op vrijdag bent u altijd van harte welkom! Wij zijn geopend vanaf 10.00 uur. Wilt u graag op een andere dag langskomen? Dat kan ook, maar dan is het raadzaam om even een afspraak te maken.

Vriendelijke groeten, 

Mieke Baak